Желания
Добавьте товары в желания
Спортивная экипировка и инвентарь. Оптовые цены для команд и клубов. Собственное производство!
0
Мой заказ
Описание

Тактична сорочка УБАКС або UBACS розшифровується як Under Body Armour Combat Shirt, сорочка яка вдягається під "броню". Вироблена спеціально для армійських та воєнізованих підрозділів. На сезон весна/літо.


Сорочка вироблена з декількох дихаючих та зносостійких тканин. Грудна частина з рукавами вироблена з тканини Rip-Stop CVC. Це суміш поліестеру та бавовни. Це армована, зносостійка та гіпоалергенна тканина просоченням. Має вражаючі "дихаючі" властивості.
Тулуб і пахви вироблені з тканини CoolPass Pique. Має високі паропроникні властивості. Основною фішкою цього матеріалу є те що він швидко вбирає вологу від тіла, розподіляє на велику площу та випаровує її назовні. На шиї позаду вставка з еластичного матеріалу для свободи рухів. 


Сорочка має ергономічний дизайн, та спроектована таким чином, щоб не виникало дискомфорту при надяганні й носінні плитоноски під час активного руху. Тулуб має атлетичний, ергономічний крій, так щоб максимально облягати корпус і ефективніше виводити вологу. Рукава - реглан, для більшого комфорту та свободи рухів. Сорочка має плоскі шви, не сковує рухів та не викликає подразнень при тривалому використанні. 
На рукавах в зоні ліктів є місце під налокітники. Вони вставляються зверху, таким чином, щоб при пересуванні повзком, в отвори не забивався бруд. Манжети регулюються та фіксуються на липучки.

Сорочка має комір-стійку на липучках. Відкритий — для формальних зустрічей та максимальної повітропроникності; повністю закритий — для захисту від вітру та натирань плитоноскою. 
Завдяки липучкам та конструкції коміра він має швидке та легке розстібання, він не защемлює бороду та не натирає. Також в закритому вигляді достатньо простору для носіння бафу.

На рукавах по боках є кишені з застібками-блискавками, без клапанів (щоб уникнути зачеплення за гілки та кущі). На всіх застібках є пулери, для роботи з ними в рукавичках. На рукавах, над кишенями є липучки під патчі або шеврони, з місцем під ручку або олівець. На грудях липучки під id-пачті.


Матеріал: Rip-Stop - 65% бавовна, 35% поліестер; CoolPass -100% поліестер.
Температурний режим: від +15°C до + 25°C

Бойова сорочка CM Blitz ММ14/Олива (7020), XXL

Артикул 7020(XXL)
Нет в наличии
2 493 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Бренд Camotec
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
  • Новой почтой по Украине  — 
  • Укрпочта  — 
  • Курьером к двери по Украине — 
  • Точка выдачи м. Буск, ул. Петрушевича 26 — 

Подробнее о доставке

  • Наличными при получении.
  • Кредитной картой в  LiqPay.

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Наверх